Rochii de mireasă Vera Wang – Colecția Primăvară Vară 2020

0

În Octombrie 2020, Vera Wang sărbătorește cea de-a 60-a colecție de rochii de mireasă.
Ar putea bine mersi să se relaxeze și să reproducă cele mai frumoase modele, însă Vera Wang nu va face acest lucru posibil niciodată. Ea adoră să creeze rochii de mireasă și mai ales să le facă pe femei să se simtă speciale.
De fapt, colecția de Primăvară Vară 2020 a fost una dintre cele mai complicate și una dintre cele mai mari provocări pentru ea.
Colecția cuprinde rochii care au necesitat foarte multe ore de muncă manuală și cu detalii despre care Vera Wang spune că sunt extrem de greu de parcurs.
Designerul american a pornit de la ideea că rochiile trebuie să arate complet diferit din orice unghi, în timp ce restul desginerilor se gândesc doar la două puncte de vedere: din spate, respectiv din față.
Paleta cromatică care definește colecția cuprinde nuanțe de fistic, alături de gri prăfuit, salvie și burgundy.
Rochii de mireasă Vera Wang – Colecția Primăvară Vară 2020
Aplicând o abordare de  360 ​​de grade pentru rochiile ei, Vera Wang se gânedește la perfecțiune. Cele mai multe rochii de mireasă sunt prea perfecte, prea prețioase. În schimb, Wang a vrut ceva asimetric intenționat.
Foarte multe dintre rochiile colecției Primăvară Vară 2020 vin, fie cu trandafiri giganți, realizați manual, pe o parte a rochiei, fie cu o bucată mare de tulle strâns la șolduri, ca o fustă mini petticoat.
Trucul acestor rochii…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.