Rujul roșu

0

Clasicul ruj roșu este poate singurul produs de make-up care se potrivește aproape oricărui tip de femeie și nu trebuie să lipsească din port-fardul niciuneia dintre noi.
Sub diferite forme, rujul roșu a fost purtat de către femei încă din antichitate iar astăzi tot el este acela care ne scoate din orice încurcătură.
Atât în ceea ce privește machiajul  cat și ținuta, oricât de simple ar fi după asortarea cu un ruj roșu, acestea capătă stil și eleganță, fie că este vorba de o ținută de seară sau una de zi.

Cum purtăm rujul roșu?

Roșul atrage atenția. Acest lucru este clar, deci rujul  roșu poate fi ingredientul secret pentru a ieși din anonimat, însă trebuie purtat cu grijă pentru a nu căpăta o imagine prea încărcată.
Acesta poate fi potrivit atât la o ținută all- black cat și pentru una în culori neutre dar nu este recomandat în cazul unei ținute colorate de vară.
Nici machiajul nu trebuie să fie prea încărcat pentru un ruj roșu. Așa că nu îl vom purta nicio dată împreună cu un smokie-eyes sau un machiaj colorat și trebuie să luăm în calcul că poate atrage atenția asupra oricărei imperfecțiuni.

Când nu purtăm rujul roșu?

Culoarea roșie reprezintă simbolul pentru pasiune, putere și senzualitate iar rujul roșu definește o femeie plină de atitudine, eleganță și senzualitate, însă din această cauză poate fi uneori și intimidant. Astfel, nu este cea mai potrivită culoare pentru un interviu sau o întâlnire de afaceri și nici nu este necesar în sala de fitness sau la vizita medicală.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.