Rutina de îngrijire a părului vopsit în 4 pași

0

Din clipa în care te-ai decis să îți vopsești părul, trebuie să știi că de acum înainte rutina ta de îngrijire va suferi modificări.

Comparativ cu părul natural, cel colorat are nevoie de o atenție și o îngrijire mai profundă. Este mult mai predispus la uscare și deteriorare, și dacă nu îți dorești să fii nevoită să îl tunzi la două săptămâni pentru a părea sănătos, uite care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 Primul pas: Găsește-ți un ulei

Rutina de îngrijire a părului vopsit trebui să își aibă startul cu opt ore înainte de spălarea propriu zisă a acestuia. Poate că pare că pierzi foarte mult timp, dar este mult mai ușor decât pare, iar rezultatul va fi pe măsura așteptării. Seara, înainte să te așezi în pat, fă-ți o mască naturală din mai multe uleiuri: de cocos, de măsline și argan. Încălzește-le câteva minute, iar apoi aplică compoziția pe lungimea părului. Acoperă-ți părul cu un prosop pe care l-ai înmuiat în apă caldă și lasă uleiurile toată noaptea pentru a acționa. Îi vor da părului tău strălucirea, hrănirea și hidratarea de care are nevoie, lăsându-l catifelat și mai sănătos. Nu trebuie să faci asta la fiecare spălare ca să observi o îmbunătățire. Este îndeajuns să aplici această mască o dată pe săptămână.

Al doilea pas: Spală-ți atent părul

După ce ai aplicat trei tipuri de ulei, poate fi destul de dificil să îți cureți îndeajuns de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.