Săptămâna Modei de la New York se va scurta! Cum vor fi designerii afectați de acest lucru

0

Săptămâna Modei de la New York – care rula în fiecare an opt zile – va fi de acum mai scurtă.
Din septembrie, show-urile vor continua doar cinci zile și cinci nopți, datorită unui plan sugerat de Consiliul Designerilor de Modă din America (CFDA).
Noul președinte al CFDA, Tom Ford, se află în spatele schimbării.
Designerul de modă îi va lua locul Dianei von Furstenberg în Iunie, însă a început deja să lucreze la acest program modificat, pentru a fi aprobat de consiliu în timp util, pentru sezonul de primăvară / vară 2020, potrivit WWD.
Dacă acest lucru se va materializa, programul Săptămânii Modei de la New York va începe vineri, 6 septembrie și se termină miercuri, 11 septembrie.
Prin urmare, Săptămâna Modei de la New York, care în mod normal era mai lungă decât Londra, Paris și Milano, va dura astfel doar cinci zile.
„Există o alegere. Toată Săptămâna Modei de la New York își schimbă programul și încercăm să îl revigorăm și să îl facem cât mai ușor de acomodat”, a declarat Tom Ford pentru WWD.
Săptămâna Modei de la New York se va scurta! Cum vor fi designerii afectați de acest lucru
Scurtarea Săptămânii Modei de la New York s-a propus în speranța că un program mai scurt și mai concis va permite mai multor cumpărători internaționali și presei să participe la bugetele mai mici și va ajuta orașul să aibă o vizibilitate mult mai mare.
Deși în mod evident vor fi tăiați de pe listă anumiți…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.