Sare – elixir al frumusetii

0

Auzim adesea ca sarea  consumata in exces este nociva organismului. Perfect adevarat, daca ne gandim la amestecul sarii in mancare. Si, totusi , sarea poate avea efecte miraculoase in uzul extern.

Poate nu ai timp sau resurse financiare pentru o zi de rasfat la spa. Atunci , aduci terapiile de rasfat la tine acasa , simplu si ieftin. Amestecul a doua parti de sare grunjoasa cu o parte de ulei de argan poate fi un gomaj natural extrem la indemana dupa o zi obositoare.

Ce ai de facut ? Umpli cada cu apa , te relaxezi zece-cincisprezece minute , apoi aplici, prin miscari repetate ,  cu un burete gomajul pe intreaga suprafata a corpului. Efectul sarii este de indepartare a celulelor moarte ale pielii , iar efectul uleiului de argan este de a hidrata pielea , lasand-o perfect curatata si hidratata dupa clatire.

Pentru acest gomaj poti folosi si sarea de mare. Aceasta este o adevarata comoara a naturii. Bogata in minerale , elimina toxinele si stimuleaza circulatia sangelui. Potasiul ajuta la indepartarea celulelor moarte , calciul stimuleaza circulatia , iar magneziul are efect anti-aging.

Efectul de relaxare poate fi sporit prin folosirea sarii cu arome florale sau oceanice. Cel putin , o data pe saptamana , o astfel de curatare a pielii corpului este benefica atat din punct de vedere medical , cat si pentru rasfat si relaxare.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.