Se închid sau nu supermarketurile? Răspunsul oficial dat de ARMCR

0

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România dizolvă știrile false apărute în spațiu public care anunță închiderea unor supermarketuri în contextul pandemiei. AMRCR asigură întreaga țară că nu au existat discuții oficiale sau neoficiale în acest scop.

„ARMRCR infirmă categoric informațiile privind închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare.

Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la închiderea unor magazine ale rețelelor de comercializare a produselor alimentare, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) infirmă categoric astfel de informații mediatizate sub diferite forme.

Nu au avut loc și nici nu se desfășoară în prezent discuții oficiale sau neoficiale privind o sistare a activității unor lanțuri de magazine alimentare care activează în România”, transmite Asociația în comunicat.

În plus, în această direcție, ministerul Afacerilor Interne lansează un avertisment pe pagina sa de Facebook și susține că infracțiunea de comunicare de informații false se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani.

„Având în vedere știrile false transmise în spațiul public privind închiderea unor supermarketuri, atașăm comunicatul Asociației Marilor Rețele Comerciale din România prin care sunt infirmate aceste zvonuri, afirmându-se ferm că niciun mare comerciant NU are intenția să închidă magazinele.

Vă reamintim că…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.