Secretul în valoare de 30 de lire sterline al lui Kate Middleton este un produs de salvare pentru părul creț

0

Kate Middleton a devenit cunoscută pentru blowdry-ul ei marcant – un aspect pe care mulți au încercat să îl recreeze de când s-a căsătorit cu prințul William în 2011.

Deci, dacă ți-am spune că poți pune mâna pe produsul de coafură al Ducesei de Cambridge, care o ajută să aibă un păr neted? Vorbim despre Crema lui Kiehl cu particule de mătase, desigur, și are un preț de doar 30 de lire sterline – merită fiecare bănuț pentru a obține părul matasos regal!

Formulat cu pulberi de mătase și proteine ​​din soia și grâu, se spune că produsul hidratează, protejează și condiționează părul. Pur și simplu aplicați pe părul umed pentru un finisaj strălucitor, non-gras.

Acest lucru ar fi deosebit de util după pandemia COVID-19, care a văzut coaforii aproape în cea mai bună parte a unui an. Kate a arătat șuvițe foarte lungi și drepte în timp ce apărea în apelurile Zoom de acasă, așa că poate are o sticlă ascunsă în dulapul din baie pentru a adăuga acea strălucire suplimentară. Se presupune că funcționează cel mai bine după utilizarea șamponului Kiehl – care include cel puțin șase versiuni diferite, de la hrănire la rehidratare.

Crema cu pulbere de mătase a lui Kiehl este considerată unul dintre secretele de păr ale lui Kate, care a fost dezvăluită abia în 2018, atunci când coafezul ei a împărtășit o poză cu kitul de frumusețe a regalității înainte de turneul regal în Suedia și Norvegia.

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.