Secretul lui Chrissy Teigen pentru a lupta cu ochii umflați a fost sold out pentru săptămâni întregi (dar în sfârșit a revenit)

0

Chrissy Teigen găsește întotdeauna cele mai bune lucruri pe Amazon. Ea a descoperit secretul cupei perfecte de ciocolată fierbinte pe Amazon. A găsit o sticlă de apă pe Amazon care încurajează hidratarea.

Și tocmai ea ne-a prezentat „măștile de sub ochi, care, ați ghicit, sunt disponibile pe Amazon. Teigen fiind Teigen, ea a făcut o poză relatabilă de-a ei, relaxată într-un halat de mătase, cu câteva săptămâni în urmă și a postat-o ​​pe Instagram. Ea purta măști de ochi imprimate cu stele, la fel de drăguțe pe cât de eficiente, potrivit recenzorilor Amazon.

Foto: glamour.com

Și, așa cum era de așteptat de la un produs iubit de Teigen, măștile pentru ochi Bliss s-au vândut rapid după ce le-a purtat – dar după câteva săptămâni, în sfârșit sunt din nou pe stoc și sunt gata de cumpărat.

Chiar și profesioniștii asigură că măștile de pus sub ochi Bliss Eye sunt mai mult decât bune de pus pentru Instagram. „[Acestea sunt] ideale pentru a reduce umflăturile și roșeața”, a scris Kristine Studden, artistul de machiaj al lui Teigen, pe Instagram.

„Ține pielea strânsă și se absorb rapid.”

Măștile pentru ochi aprobate de Teigen au în medie un rating de 4,5 stele pe Amazon, ceea ce este destul de impresionant pentru un produs de înfrumusețare. Laudele de vârf variază de la „eficiente și ușor eficiente” de utilizat până la „ochii mei sunt reînviați” și până la „arăți ca Lady Gaga…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.