Secretul siluetei Monicăi Anghel. Adevărul despre cum a ajuns să slăbească 30 de kilograme

0

Se apropie Paştele, însă unele vedete se abţin de la preparatele delicioase. E şi cazul Monicăi Anghel, care a declarat că nu mânca bunătăţi pascale, deşi va găti.
Solista a reuşit să dea jos peste 30 de kilograme, după ce a ţinut o dietă strică şi a făcut mult sport. Pe de altă parte, unii susţin că Monica Anghel şi-a făcut micşorare de stomac pentru a scăpa de kilogramele în plus.
Secretul siluetei Monicăi Anghel. Adevărul despre cum a ajuns să slăbească 30 de kilograme
Din 2016, aceasta s-a transformat complet, când a avut probleme la coloană. De atunci, este în continuare atentă la ceea ce mănâncă. Festinul de Paşte este ca o probă de foc pentru cei care ţin dietă, însă Monica Anghel nu se abate de la dieta sa.
‘De Paște, mâncarea mea preferata sunt ouă cu brânză proaspătă de oaie și cu ceapă verde.  Nu am de la ce să mă abțin, pentru că eu nu mănânc miel, nu- mi place. Cozonacul îmi face arsuri, pasca la fel, dar am să fac niște mere umplute cu brânză de vaci cu îndulcitor și fulgi de migdale deasupra, băgate la cuptor! Având musafiri, o să facem drob, cozonac, friptură de miel, sărmăluțe în foi de viță, ruladă de curcan și o plăcintă cu carne‘, a povestit Monica pentru VIVA!
Vedeta nu-și mai încape în piele de bucurie că visul de a fi din nou slabă, ca în anii tinereții, a devenit realitate. Monica Anghel a dezvăluit ce dietă ţine după ce a topit 30 de kilograme. Artista nu şi-a făcut planul alimentar de capul…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.