Seminee moderne pentru o casa hi-tech

0

Prietenii nostri de la infocasa.ro reusesc din nou sa ne surprinda, de data aceasta facandu-ne cunostinta cu noua gama de seminee cu focar pe colt. Focarele VN reusesc sa atraga atentia datorita designului modern, al finisajelor cu linii curate si impresioneaza prin cele doua laturi de sticla dispuse in “L” ce ofera o perspectiva deosebita focului, contribuind la crearea unui design interior guvernat de personalitate si stil.

Din punct de vedere al amplasamentului, acestea pot fi montate intr-un perete pe colt in living sau pot marca cu note pline de eleganta si ambianta speciala, contribuind la un design dormitor cu tuse intime ce reusesc sa apropie intreaga familie in jurul unui element central, datator de caldura si povesti, in caleidoscopul generat de vapaia flacarilor jucause.

Pe langa caracteristicile vizuale si performantele premium, un semineu cu focar pe colt VN, este si deosebit de practic, garantand o incalzire eficienta a spatiului si o ardere ecologica a lemnului, totodata pastrand o sticla curata, cu mai putine resturi de cenusa. Gratie sistemului de autocuratare cu care aceste tipuri de focare sunt prevazute, vi se va permite sa mentineti cu usurinta aspectul curat al sticlei pentru o perioada mai lunga de timp. Focarele VN au posibilitatea de a conecta admisia de aer din exterior, fiind unul dintre multele avantaje functionale pe care le ofera.

Confectionat din materiale premium, de ultima generatie, acest tip de semineu poate fi incadrat cu succes intr-un proiect de design casa hi-tech, fiind beneficiarul unor solutii tehnice inovatoare care ajuta foarte mult la o rezistenta ridicata in situatia expunerii constante la temperaturi inalte. Acest lucru este posibil datorita otelului refractar cu o compozitie generoasa de carbon, inclusa din procesul de fabricare. Pe langa acestea, semineele VN mai sunt dotate cu incuietori parentale ce protejeaza impotriva deschiderii involuntare de catre copii sau persoane neinstruite si ofera in acelasi timp, o etanseitate excelenta a camerei de ardere, care ajuta la functionarea in conditii optime de siguranta si confort.

Camera de ardere este captusita cu samota speciala (Acumotte) ce contribuie la o combustie mai eficienta, mentinand in acelasi timp temperatura din interior pentru mai mult vreme si la un nivel constant. Pentru un boost de design, acest tip de captuseala interioara are aspectul unei suprafete albe si netede ce ajuta la crearea senzatiei de curat.

Din punct de vedere al intretinerii, acest tip de semineu nu necesita prea mult efort de curatare, datorita gratarului si cenusarului generos, amplasat in vatra pentru colectare a reziduurilor rezultate in urma arderii. Accesul la contragreutati, la sistemul de admisie si sistemul de glisare a usii, se va putea face prin usile de acces din interiorul focarului, fara vreo interventie asupra constructiei semineului. Dotat cu picioare reglabile si con de evacuare din fonta reglabil la 360°C, focarele de seminee VN garanteaza o functionare usoara, silentioasa si fara probleme.

 

Pentru ca tu sa te bucuri impreuna cu familia si cei dragi, de caldura si fiabilitate intr-un regim de consum economic, noua gama de focare pe colt vine cu o garantie de 5 ani. In plus, specialistii de la Infocasa ne asigura ca acestea respecta cele mai inalte standare de siguranta BlmSchV2 (Germania), fiind proiectate sa protejeze mediul inconjurator prin limitarea la maximum a emisiilor de dioxid de carbon.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.