Semineul cu brau din lemn – o alegere eleganta pentru caminul tau

0

Multitudinea de optiuni de pe piata face din alegerea modelului de semineu potrivit pentru casa ta, o misiune destul de dificila. Din atatea optiuni este greu sa alegi o varianta care sa se potriveasca in caminul tau si care sa multumeasca pe toata lumea. La fel este si cu finisajul pentru un semineu sau o soba pe lemne: privesti o sumedenie de modele de seminee si devine o misiune grea sa te hotarasti care iti place cel mai mult, dar si care sa se potriveasca cu stilul de amenajare al spatiului in care urmeaza sa fie montat acesta.

In acest sens, profesionistii de la alego.ro ne vin in ajutor prezentandu-ne o varianta eleganta de semineu care se potriveste la interiorul oricarei locuinte, iindiferent de stilul ales, printr-un element element decorativ deosebit pentru constructiile semineelor: brau de lemn sau cornisa de lemn, cum mai este cunoscut in industrie. Aceste elemente decorative sunt realizate din lemn de inalta calitate, cornisele decorative se lipesc cu adezivi speciali ce rezista la temperaturi foarte mari. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu mai multe tipuri de focare de seminee.

Calitatea unui brau de calitate superioara este determinata de respectarea cu strictete a procesului de uscare al lemnului folosit la constructia acestuia. Uscarea are loc intr-un mediu controlat, incaperi speciale care sunt prevazute sa conserve lemnul la un nivel optim de umiditate care nu trebuie sa depaseasca nivelul de 6 – 8 %. In urma acestui tratament profesional, vor rezulta niste cornise de lemn ce prezinta o culoare uniforma si linii drepte, fara imperfectiuni sau ondulari inestetice ale lemnului.

Nu mai punem ca, pe langa functionalitate si caldura oferita, un semineu ornamentat cu brauri decorative din lemn va reusi sa adauge un plus de design oricarui stil de semineu, potrivit chiar si pentru decorarea de seminee electrice, putandu-se integra cu usurinta in case care urmeaza un stil traditional, clasic sau chiar si modern. Cornisele din lemn pot avea structura simpla sau profilata, potrivite pentru orice stil de semineu la perete sau pe colt. Braurile de lemn trebuie tratate cu substante ignifuge pentru protectie la foc.

Iar pentru a te putea convinge de efectul special si decorativ pe care o cornisa il poate da unui semineu pe lemne, nu ne crede pe cuvant, intra pe site-ul prietenilor nostri de la alego.ro ce vor fi mai mult decat fericiti sa-ti prezinte o serie de modele de seminee realizate de catre acestia pe intregul teritoriu al tarii si nu numai. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate in locuintele beneficiarilor, iar semineele au fost construite conform dorintelor si gusturilor acestora, respectand cu strictete, anumiti parametri tehnici de siguranta si functionalitate.

Alege ca semineul pe care il construiesti sa fie perfect pentru ceea ce ai nevoie! Alego.ro este o firma specialiata in industria solutiilor de incalzire, punandu-va la dispozitie, produse si materiale profesionale pentru constructia semineelor pe lemne, sobe pe lemne, focare sau seminee decorative care imbinate cu experienta vasta in domeniu, duc la o lucrare rezistenta, aspectuoasa si de calitate superioara.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.