Sfaturi pentru a nu cadea in depresia de toamna – iarna

0

Nu este o noutate faptul ca, in general, anotimpurile in care oamenii se simt cel mai fericiti si impliniti sunt primavara si vara. Atmosfera, caldura si senzatia de vacanta le dau un sentiment de relaxare si pozitivism, in timp ce toamna si iarna se intampla sa isi piarda din aceasta bucurie din cauza vremii intunecate si mohorate.

Dar si in aceste doua anotimpuri putem sa ne pastram starea de bine daca stim cum sa intoarcem in favoarea noastra aspectele pe care le consideram negative.

Vreme numai buna pentru activitatile facute in casa

De cand timp ai inceput acea carte pe care iti doreai sa o citesti, de cand nu ai mai vizionat un episod din serialul preferat sau un film alaturi de cei dragi? Toamna si iarna, cu acea vreme care parca te indeamna sa iti petreci timpul in casa, iti ofera prilejul perfect pentru aceste activitati.

Asa ca, in loc sa te gandesti la cum vremea iti alunga orice chef de distractie, incearca sa privesti partea buna a lucrurilor. Acum ai timp sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa faci acele activitati pe care vara le tot amanai din cauza dorintei de a petrece cat mai mult timp la mare, la piscina sau la petreceri.

Descopera frumusetile vremii din aceasta perioada

Daca totusi iti doresti sa iesi afara in natura, aceasta ar fi o decizie foarte buna! Cu hainele potrivite pentru a te proteja impotriva frigului si cu mult entuziasm vei descoperi frumusetile pe care si toamna si iarna ti le pot oferi  frunzele uscate, linistea din aer, primii fulgi de nea.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.