Sfaturi pentru picioare frumoase pe tot parcursul verii

0

Vara a venit, ceea ce înseamnă că poți purta din nou fuste și pantaloni scurți. Dar tu te-ai pregătit pentru o astfel de schimbare? Află acum câteva trucuri pentru picioarele tale, dacă îți dorești să le îmbunătățești aspectul.

1. Utilizează scrubul natural

Ca să ai mereu o piele fină și să elimini celulele moarte, exfoliază mereu picioarele. Acest lucru înseamnă ca o dată pe săptămână să îndepărtezi pielea moartă cu un exfoliant din ingrediente naturale. Aceste scruburi au rolul de a elimina celulita și de a stimula circulația sângelui. Cele mai folosite ingrediente pentru exfoliere sunt zațul de cafea, zahărul, făina de ovăz sau de porumb, amestecate cu diverse tipuri de ulei vegetal sau cu miere.

2. Hidratează mereu pielea

Ca să ai o piele hidratată pe picioare, nu uita să folosești o cremă hidratantă, atât dimineața cât și seara. În plus, pentru o hidratare intensă, folosește unturile de corp cu o textură mai grasă. Poți alege între unt de cacao, de shea sau de cocos. Trebuie să aplici pe pielea umedă imediat după duș, pentru o absorție perfectă.

3. Relaxează-ți picioarele

Înainte să te culci, pune-ți picioarele într-un lighean cu apă caldă, iar mai apoi folosește o piatră ponce pentru a elimina pielea tare și moartă. Masează foarte bine talpa picioarelor cu o cremă, între degete dar și pe partea superioară la labei piciorului. Dacă vrei să elimini mirosurile neplăcute și să ajuți la vindecarea mai rapidă a fisurilor din călcâie, pune în ligheanul cu apă caldă trei lingurițe de bicarbonat de sodiu.

4. Fă exerciții mereu

Ca pielea să fie mai întinsă, trebuie să îți întărești musculatura de deasupra genunchilor. Poți opta pentru genuflexiuni de două, trei ori pe săptămână, iar picioarele tale îți vor mulțumi. Benefică pentru a-ți înfrumuseța picioarele mai este și dansul. Poți să încerci să practici și tu această activitate pentru a avea picioare de invidiat.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.