Sfaturi privind folosirea spray-ului de fixare al machiajului

0

Spray-ul de fixare este un produs indispensabil, mai ales dacă urmează să petreceți mai multe ore în afara casei și doriți să prelungiți durata machiajului.

În acest articol vă vom spune tot ce trebuie să știți despre spray-ul fixator pentru machiaj astfel încât să știți cum să-l alegeți și de unde să-l cumparați.

Cine ar trebui să folosească spray-ul de fixare machiaj și de ce ar trebui folosit?

Este potrivit pentru toate tipurile de piele. Cu toate acestea, ar trebui să aveți grijă dacă pielea este sensibilă sau uscată, deoarece multe dintre ele conțin alcool. Acest ingredient poate usca pielea, deci este indicat sa folosiți un aerosol cu ​​glicerina.

În funcție de formula pe care o alegeți, puteți să vă hidratați pielea sau să o păstrați proaspătă pe toată perioada machiajului. Rețineți că nu ar trebui să pulverizați o cantitate mare. Este îndeajuns să aplicați o cantitate mică și veți fi gata de plecare!

Opțiunea 1 pentru aplicarea spray-ului de fixare machiaj

Aplicarea este foarte simplă, trebuie doar să-l pulverizați pe ten, ținând ochii închiși.

Primul pas este ca machiajul să fie complet. Ulterior, țineți spray-ul de fixare la o distanță de 25 -35 cm. de ten și aplicați câteva pufuri pe ten sau pe pensula de fond de ten. Lăsați spray-ul să se usuce în mod natural, timp de 2 minute.

Opțiunea 2 pentru aplicarea spray-ului de fixare machiaj

Se recomandă curățarea tenului în prealabil, cu un produs pentru curățare facială. Dacă intrați pe Redvelvet.ro, magazinul online deținut de compania Red Velvet, veți descoperi o gamă variată de produse de curățare facială. Puteți alege un gel de curățare, o apă micelară sau o loțiune de curățare calmantă  marca Dermacol, unul dintre cele mai vizibile și de succes brand-uri de pe piață.

Apoi, uscați-vă fața cu un prosop prin mișcări de tapotare. Aplicați o cantitate mică de cremă hidratantă pe față și lăsați pielea să o absoarbă  două sau trei minute. Pulverizați pe față spray de fixare machiaj și lăsați să se usuce în mod natural 2 sau 3 minute. Apoi, completați-vă machiajul, așa cum faceți în mod regulat.

Utilizarea acestuia depinde de tipul de piele

Spray-ul de fixare permite fixarea machiajului fără a-l modifica. Împiedică estomparea machiajului, menținăndu-i intensitatea. De asemenea, spray-ul de fixare protejează machiajul de factorii externi, de excesul de sebum și de alți factori de mediu.

Ten mixt / gras

Dacă aveți tenul gras, este ideal să utilizați un spray de fixare pe bază de polimeri. Aceștia conțin particule extrem de rezistente care creează o peliculă pe piele și protejează machiajul, împiedicând astfel excesul de sebum.

Spray-ul de fixare este ideal atât pentru tenul mixt, cât și pentru tenul gras. Este necesar să se aplice o dată sau de doua ori pe zi, pentru a avea efect maxim. Se aplică înainte și după machiaj (inclusiv pe buze și pleoape).

Ten uscat

Dacă tenul nu este hidratat corespunzător, având tendința de uscare, puteți folosi un spray de fixare pe bază de oligoelemente, cum ar fi glicerina. Bogată în minerale care restabilesc nivelul de hidratare al pielii, permite fixarea machiajul, prelungind durata sa.

Spary-ul de fixare este recomandat atât în cazul tenului tânăr cu tendința de uscare, cât și tenului matur. Este, de asemenea, ideal pentru pielea care este expusă la un mediu foarte uscat.

Se aplică înainte și după machiaj pe intregul ten (inclusiv buze și pleoape) și trebuie lăsat să se usuce timp de câteva minute. Se poate aplica de două sau trei ori pe parcursul zilei, în funcție de necesitate și de gradul de uscare al pielii.

Poate fi aplicat direct pe ten sau cu ajutorul unei pensule ori al unui burete. Important este să-l lăsați să se usuce în mod natural.

De unde să alegeți spray-ul de fixare potrivit? Din magazinul online despre care v-am spus deja. Pe redvelvet.ro veți găsi spray-ul perfect!

Spray-ul de fixare machiaj Technic este un spray mat cu rol de prelungire a duratei machiajului. Este ideal pentru nopțile târzii sau pentru ocazii speciale, menținând machiajul intact pentru o perioada mai lungă de timp, fără a-i diminua intensitatea.

Are o formulă fină ce se usucă rapid și ajută la fixarea machiajului, fără să usuce pielea, oferind o senzație de prospețime. Este potrivit pentru toate tipurile de ten. Folosiți-l, vi-l recomandam! Spor la cumpărături pe RedVelvet.ro

Raspunde

Your email address will not be published.