Starul Catwalk al Versace, Gigi Hadid, interpretează noua colecția pentru prima dată de când a devenit mamă

0

Versace atinge întotdeauna cele mai influente modele pentru prezentările sale de modă. Legendara casă italiană și-a deschis sezonul de toamnă / iarnă 2021 cu un film cu Irina Shayk, Bella Hadid și Gigi Hadid în rolurile principale, care a revenit pe podium pentru prima dată de când a devenit mamă.

Noua colecție „Step Inside La Greca” este încrezătoare și ușor rebelă, cu accent pe motivul iconic Greca al mărcii, detalii subtile de graffiti și o siluetă mai mică, rotunjită, pentru îmbrăcămintea pentru femei.

„Mi-am dat seama că acesta este viitorul, noul mod de comunicare a colecțiilor”, a declarat Donatella Versace într-o declarație de presă despre trecerea industriei către săptămânile modei digitale.

„Modelele sunt ca niște actori, aduc la viață desenele, la fel ca atunci când un interpret interpretează un personaj. În timpul filmării acestui spectacol am văzut cât de important este să le oferim modelelor timp să” simtă „hainele pe care le poartă pe podium.

În ciuda faptului că trăiești într-o eră digitală a imediatității, a profita de acest timp este crucial pentru a forma o conexiune autentică. Așa îmi arată prezentul și viitorul. ”

Abordarea Versace în ceea ce privește culoarea pentru toamna / iarna 2021 a fost îndrăzneață și răcoritoare. Brandul a contrastat o paletă de fonduri de culoare neagră și maro cu pete pe roșu neon, galben, albastru și fucsia.

Ne-a plăcut, de asemenea,…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.