Straluceste din plin cu ajutorul unui machiaj realizat cu pigmenti!

0

Pulberile cu pigmenti sunt produse pe care profesionistii se bazeaza pentru a obtine machiaje incredibile. Dar, daca vei invata cum sa le folosesti, le vei putea utiliza si tu pentru a straluci din plin!

Iata cateva idei care te vor ajuta sa profiti de potentialul imens al acestor produse profesionale!

Contureaza-ti linia ochilor

Umezeste peria pentru pleoape si incarc-o cu produsul in nuanta dorita. Traseaza o linie fina pe pleoapa superioara, cat mai aproape de linia genelor. Pentru a obtine un efect dramatic si fascinant, utilizeaza o nuanta mai inchisa pentru linia inferioara a pleoapelor.

pigmenti

Utilizeaza pigmentul ca fard de pleoape

Pentru ca produsul sa adere cu pielea, incepe prin a aplica pe pleoapa un grund sau o baza pentru ochi. Presara putina pulbere pe capacul borcanului si incarca o mica perie de umbra pentru ochi cu acest produs. Pentru a preveni imprastierea pigmentului, foloseste o perie rigida si miscari de tapotare.

Daca vrei sa obtii o culoare vibranta, umezeste pigmentul cu un spray fixator de machiaj si aplica-l ca pe orice fard.

Da stralucire genelor tale

Daca vrei sa obtii gene spectaculoase si esti o fire mai indrazneata, amesteca putina pulbere de pigmenti cu un rimel transparent si aplica-l pe gene. O alta solutie pentru a da o nota stralucitoare genelor tale in cadrul unui machiaj de seara este sa aplici produsul direct peste rimel, inainte ca acesta sa se usuce.

Creeaza-ti propriul ruj

Nuantele trandafirii si stralucitoare functioneaza de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.