Taberele pentru copii, în colaps: „Am avut părinți care plângeau și ne rugau să redeschidem”

0

Furnizorul de tabere de vară pentru copii, Richard Bernstein, spune că a avut mămici și tătici care plângeau unul după altul.

„Am avut părinți la telefon, plângând literalmente, cerându-ne să deschidem anul acesta”, spune dl Bernstein, directorul companiei britanice XUK Camps.

„Au spus că trebuie să-și ducă copilul undeva, pentru a putea lucra și pentru a nu fi nevoiți să își piardă locul de muncă.”

La fel ca activitățile pentru copii și întreprinderile de divertisment din întreaga lume, XUK nu a putut deschide anul acesta din cauza pandemiei coronavirusului.

„Am pierdut 95% din veniturile noastre și vom face o pierdere de șase cifre [anul acesta]”, spune dl Bernstein.

„Suntem într-o poziție pe care reușim să o conducem anul acesta, dar vor exista o mulțime de organizații din sector care nu vor putea face față celor întâmplate în 2020”.

Dacă aveți copii mici, atunci vă veți da seama de importanța claselor pre-sau extrașcolare pentru copii – le oferă mămicilor și tăticilor o pauză binemeritată. Sau dacă trebuie să rămâi alături de micii tăi iubiți, cel puțin altcineva îi ține captivați și distrați.

Și pentru mămicile sau tăticii cu bebelușii, și ei sunt foarte bineveniți pentru o doză de socializare, o șansă de a se întâlni și de a vorbi cu alte mame sau tați, ceea ce poate fi un moment singuratic și mai intim.

Cu toate acestea, sectorul global de activități pentru…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.