Taylor Swift ajută studenții cu donații pentru a-și termina facultatea

0

Cântăreața Taylor Swift a donat 23.000 de lire sterline unui student din Londra care se străduiește să strângă bani pentru a susține un curs de matematică la Universitatea din Warwick.

Pagina de strângere de fonduri online a Vitoriei Mario detaliază cum a trăit în Marea Britanie timp de patru ani după ce s-a mutat din Portugalia.

Dar nu este eligibilă pentru împrumuturi sau subvenții pentru întreținere.

Vitoria a spus: „Îmi făceam griji prea mult cu banii, ce trebuie să fac și dacă trebuie să caut un loc de muncă. De fapt, mi-a făcut visul să devină realitate.”

Cântăreața americană, cu 16 dintre primele 10 hituri din topul britanic includ titlul Wildest Dreams, a scris un mesaj pe pagina de strângere de fonduri a Vitoriei, în timp ce ea a confirmat donația.

În acea etapă, Vitoria a strâns aproape jumătate din targetul de strângere de fonduri de 40.000 de lire sterline, iar Swift a scris: „Vitoria, am dat peste povestea ta online și sunt atât de inspirată de motivația și dedicația ta de a-ți transforma visele în realitate. „Vreau să-ți fac cadou restul sumei tale. Noroc cu tot ceea ce faci! Dragoste, Taylor.”

Vitoria a spus că familia ei nu își poate permite să o susțină și că are nevoie de fonduri pentru a ajuta la plata pentru cazare, laptop, manuale și costuri generale de trai. Ea a spus că abordarea de la Swift a „ieșit din senin”. Tânăra de 18 ani scrisese pe pagina sa:

„Deși povestea mea…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.