Tehnologia alimentată cu „tot ce este minunat” a avut un impact de neoprit

0

Întrebarea de astăzi de 72 miliarde de dolari pentru investitori: să cumpere sau să nu cumpere în mitingul de acțiuni globale?

În ciuda prețurilor acțiunilor umflate, a politicii și a pandemiei, răspunsul multora este un „da” răsunător.

Aceasta nu doar datorită stimulului fără precedent – 20 de miliarde de dolari și contorizare – forțează o schimbare structurală a modului în care sunt evaluate valorile financiare.

De asemenea, este vorba de ani de schimbări sociale, inovație și acum, pandemia, care ar putea transforma pentru totdeauna modul în care oamenii lucrează, studiază și fac cumpărături – jucând în mâna dominantă a stocurilor tehnologice.

Așadar, în timp ce focarele de coronavirus reînnoite și alegerile americane în curs de dezvoltare au făcut ca unii investitori să fie precauți, mulți tauri de capital sunt atârnați acolo, după ce la sfârșitul lunii martie au crescut deja valoarea stocurilor la nivel global cu 24 de trilioane de dolari.

Întrucât acțiunile globale se situează aproape în valoare maximă record, strategii spun că, comutarea rapidă a ursului la foc a fost nu numai justificată, ci merită să meargă mai departe.

„Pandemia COVID a preluat tendințele existente – o dependență mai mare de tehnologie, cumpărături online, funcționare de la distanță, etc. – și le-a supraalimentat”, a spus Benjamin Jones, un strateg principal multi-active la State Street Global Markets.

Având în…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.