Tendințe Primăvară-Vară 2019: buzunarele supradimensionate

0

Puneți-vă deoparte gențile de mână, clutch-urile și orice poșetă mai aveți – nu veți mai avea nevoie de ele primăvară și vara asta.
Cum adică unde puneți portofelul? În buzunarele supradimensionate ale pantalonilor cargo, ale sacourilor, sau trench-urilor. La fel de bine, puteți păstra în siguranță și cheile și telefonul acolo.
Buzunarele supradimensionate sunt una dintre cele mai puternice tendințe pentru Primăvară-Vară 2019.
În modă, funcționalitatea și elementele practice sunt cele care ne fac viața mai frumoasă. Prin urmare, dacă vrei să alegi confortul, buzunarele supradimensioate vin în ajutorul tău.
Orice femeie care a vrut la un moment să ia cu ea ceva și nu a găsit geanta potrivită, sau pur și simplu nu voia să îi poarte de grijă, știe cât de substanțial poate fi acest detaliu al hainelor: buzunarele.
Tendințe Primăvară-Vară 2019: buzunarele supradimensionate
Văzând atât de multe haine în timpul prezentărilor de modă, care sunt mult prea superficiale și cumva greu de purtat în viața reală, ne-am bucurat enorm când am văzut ceva atât de util.
Dacă vă uitați la Proenza Schouler, Lazaro Hernandez și Jack McCollough și-au marcat întoarcerea la NYFW cu un cadou – rochii cu volane, decorate cu două niveluri de buzunare (unul pe volanul de sus, celălalt pe volanul de jos).
Buzunarul tip „marsupiu” a fost o apariție puternică în colecția de 50 de ani a lui Ralph Lauren, permițând…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.