Thalia a strălucit la Gala Met 2019. Rochia celebrei artiste a atras toate privirile

0

Gala Met este la fel de importantă ca şi gala decernare a premiilor Oscar. Evenimentul adună an de an sute de vedete la New York, care se pregătesc minuţios pentru a avea cele mai apreciate ţinute pe covorul roşu.
Anna Wintour, redactorul şef al revistei Vogue, este cea care are grijă să organizeze evenimentul în cel mai mic detaliu. De la listele de invitaţi, la cine va ajunge la o anumită oră pe covorul roşu. Aşa se face că Thalia, celebra artistă mexicană, a ajuns printre primii invitaţi.
Thalia a strălucit la Gala Met 2019. Rochia celebrei artiste a atras toate privirile
Vedeta a venit însoţită de soţul său, Tommy Mottola, cuplul fiind unul dintre cele mai frumoase apariţii de la Met Gala 2019. Actriţa are cu ce se lăuda. Thalia arată spectaculos şi este extrem de sexy.
În ciuda faptului că are aproape 50 de ani, ea arată mai bine decât adolescentele, iar dovezile sunt imaginile de pe covorul roşu.
Frumoasa solistă mexicană a purtat o rochie lungă, marca Tommy Hilfiger argintie, cu guler înalt, albastru, iar coafura a fost una atipică. Thalia şi-a strâns părul într-un coc înalt, pentru a lăsa la vedere croiala rochiei şi bijuteriile preţioase.

 

The post Thalia a strălucit la Gala Met 2019. Rochia celebrei artiste a atras toate privirile appeared first on Verdict.ro.

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.