Tinute perfecte doar pentru femeile cu forme

0

Toate femeile vor să fie cat mai elegante și să se îmbrace cu ceea ce se poartă dar le scoate și formele în evidență.

Însă există perioade când din diferite cauze putem acumula câteva kilograme în plus iar acest lucru ne poate modifica puțin silueta, fapt care nu ar trebui să ne demoralizeze ci poate deveni chiar un avantaj dacă știm exact ce să purtăm.

Cu ce mă îmbrac și cu ce nu?

În primul rând, culorile trebuie să fie în tonuri mai închise, cel puțin în partea de jos a corpului.

Pentru a pierde puțin din circumferința, poartă lenjerie de corp cu talie înaltă, lenjeria prea mică va crea numai colăcei inestetici.

Evită pantalonii largi si evazați, hainele maxi sau accesorile foarte mari, deoarec ele vor atrage atenția asupra anumitor părți ale corpului.

Fii atenta la colanți. Pentru unele femei, o camasa lunga sau o rochie cu colanți este un look modern, care le micșorează formele, dar dacă ai șolduri, coapse late, aceștia pot arăta groaznic.

Alege incălțăminte in stil equestrian, care va crea iluzia de gambă mai subtire. Tocurile vor creea și ele senzația unui picior mai subțire.

În ceea ce privește rochile de seară sau de ocazie, ideal ar fi să alegi un decolteu în v și o lungime până la genunchi. O poți asorta cu un cordon din tafta in talie.

La birou, o idee ar fi să optezi pentru o pereche de pantaloni negri clasici, cu talie inaltă, largi pe coapse și șolduri. Asortează la ei o cămașă alba și un cardigan nej/nude subtire, strâns in talie cu o curea fină.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.