Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu! Analistul de modă a dat verdictul: care au fost cele mai WOW apariţii

0

Extravaganţa a fost la ea acasă, luni seară (6 mai), la cea de-a 71-a ediţie a Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului. Show-ul fabulos a avut loc la Muzeul Metropolitan de Artă din New York. Zeci de actriţe, actori, modele şi vedete mondene au păşit pe covorul roz, sub privirile camerelor de filmat şi ale criticilor de modă, în cele mai spectaculoase rochii. 
Dress code-ul acestei ediţii a fost ‘Camp: Notes on Fashion” (n.r. Notele modei). Pe lângă vedetele care au făcut parada modei cu ţinutele lor, a avut loc şi una dintre cele mai mari strângeri de fonduri din America, pentru Costume Institute al celebrului The Metropolitan Museum of Art.
Citeşte şi: Cele mai spectaculoase tinute de la Met Gala 2019
Ţinutele divelor de la Met Gala 2019, analizate de Alin Gălăţescu!
Anna Wintour, redactorul şef al revistei americane Vogue, a fost gazda Met Gala, alături de Harry Styles, Serena Williams şi Lady Gaga, care a ieşit în prim-plan cu cele patru ţinute controversate din cadrul galei.
Cu această ocazie, celebrităţile au avut ocazia să îşi etaleze rochiile alese special pentru acest eveniment, fără să se gândească ce vor avea de comentat criticii de modă.
Citeşte şi: Cele mai nereuşite ţinute de la Met Gala 2019
În exclusivitate pentru Verdict.ro, analistul de modă, Alin Gălăţescu, a analizat ţinutele divelor de la Met Gala 2019. Acesta a concluzionat care au fost cele mai WOW apariţii de pe covorul roz de…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.