Tommy Hilfiger lansează prima colecție capsulă pentru bărbați: TommyXMercedes-Benz

0

Tommy Hilfiger își extinde relația cu Mercedes-Benz. Așadar, brandul american a anunțat lansarea primei colecții capsulă pentru bărbați TommyXMercedes-Benz.
Anul trecut, designerul a semnat un parteneriat strategic, pe mai mulți ani, pentru a deveni partenerul oficial de îmbrăcăminte al campionilor mondiali din Formula 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport.
Colecția îmbină moștenirea clasică americană cool a brandului TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnică inovatoare a celor ce sunt de cinci ori Campioni Mondiali Formula One®.
Tommy Hilfiger lansează prima colecție capsulă pentru bărbați: TommyXMercedes-Benz
Colecția TommyXMercedes-Benz s-a lansat la nivel global în reprezentanțele Mercedes-Benz și în magazinele Tommy Hilfiger selecționate începând cu data de 1 aprilie 2019.
„Ca fan al motorsportului de-a lungul vieții, m-a inspirat oportunitatea de a-mi uni forțele cu Campionii Mondiali Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport și a îmbina pasiunea comună a celor doua branduri pentru modelele moderne și pentru inovare”, a declarat Tommy Hilfiger.
„Colecția capsulă TommyXMercedes-Benz Primăvară 2019 pune în lumină stiluri atemporale cu o notă tehnică pentru noua generație de fani ai curselor de viteză și ai brandului TOMMY HILFIGER”.
Campania colecției capsulă susține principiile și valorile comune ale celor două companii, și anume calitatea,  modelele durabile și inovația.
În cadrul colecției…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.