Top 3 alimente interzise pentru copii!

0

Alimente interzise copiilor!

Având în vedere faptul că, copiii au sistemul imunitar mai slab format comparativ cu un adolescent sau un adult, aceștia pot dezvolta tot felul de boli cauzate de bacterii pe care unele alimente regăsite în comerț le pot conține.

Sunt foarte multe alimente pe care le consumăm în fiecare zi și despre care avem impresia că sunt potrivite pentru copiii noștri. Cu toate acestea, studiile au demonstrat că unele produse pot fi destul de periculoase pentru cei mici

Alimente periculoase pentru copii – Sucul carbogazos

Primul aliment din topul alimentelor sau băuturilor interzise pentru copii este sucul carbogazos cu gust de fructe, dar și shake-urile proteice destinate sportivilor. Potrivit recomandărilor Academiei Americane de Pediatrie, copiii sub vârsta de un an nu ar trebui să consumă niciodată suc acidulat.

Uleiul vegetal bromat pe care aceste sucuri îl conțin, poate duce la intoxicatie si poate afecta sistemul nervos, pielea cât și memoria copiilor. De asemenea, ambele tipuri de băuturi conțin o cantitate exagerată de calorii și zahăr care pot duce la carii și care nu aduce un aport de vitamine sau minerale organismului.

Iaurtul din comerț – interzis pentru copii

Cu toate că iaurtul clasic și obișnuit este minunat și sănătos în dieta unui copil, cel destinat copiilor din comerț este total opusul. Acestea conțin coloranți artificiali și cantități mari de zahăr ce sunt complet nesănătoase pentru cei…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.