Top 3 branduri de fashion pe care trebuie să le iei în considerare în 2021 dacă vrei să fii la modă

0

La fel ca majoritatea industriilor, moda a avut o cursă dură anul acesta. Pandemia de coronavirus a plătit costumele de petrecere, pantofii de expunere și, bine, aproape orice altceva în afară de îmbrăcămintea de lounge.

În ciuda acestui fapt, pofta națiunii de splendoare vestimentară nu s-a estompat niciodată. Potrivit platformei globale de căutare a modei, Lyst, peste 100 de milioane de cumpărători și-au răsfoit site-ul în acest an, în încercarea de a-și rezolva dorințele de modă, cu lenjerie, velur și Crocs, toți ocupând lista celor mai solicitate produse. În timp ce Telfar, Marine Serre și House of Sunny ar fi putut fi brandurile care au reușit să ocupe topurile în ultimele luni – toate trei au fost salutate în raportul Lyst pentru produsele lor respective – acum există o nouă cohortă de etichete care va domina anul acesta. În numele avansării curbei modei, iată cele trei mărci care trebuie să aibă grijă de anul 2021.

Brother Vellies

Căutările pentru acest brand de accesorii de inspirație africană au crescut cu 23% în ultimele luni, relatează Lyst. Înființat de Aurora James, originară din Toronto, și cu sediul în Brooklyn, New York, Brother Vellies este renumit pentru pantofii săi idiosincrazici, care vin în imprimeuri și stiluri nebunești.

Cizmele din 2020, care sunt acoperite de un imprimeu în stil Yin Yang realizat din patchwork alb și negru din shearling. Apoi, există cizmele de cowboy cu imprimeu de…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.