Top 3 fonduri de ten preferate în 2019

0

Să îți găsești un fond de ten potrivit tipului de ten nu este o misiune ușoară, mai degrabă o întreagă aventură. Este greu să găsim un produs care să ni se potrivească mănușă pe fața noastră, să nu ne creeze probleme, să fie bun și să fie ieftin. Află acum care sunt 3 dintre fondurile de ten preferate ale anului 2019.

Tipurile de ten. Descoperă ce tip de ten ai

  • Ten normal- textura tenului este fină, cu un aspect curat ce radiază, nu are pete, pielea are un aspect mat, porii nu sunt dilatați, iar hidratarea este echilibrată.
  • Ten uscat- textură sensibilă și de obicei mată, ce are tendința de a se coji sau a se strânge.
  • Ten gras- tenul ce are exces de sebum pe întreaga suprafață a tenului, are pori dilatați și este predispus la acnee
  • Ten mixt- exces de sebum doar în zona T (frunte, bărbie și nas) și este un ten normal sau uscat pe obraji
  • Ten matur- prezintă riduri, fine sau profunde, se poate încadra oricărui tip de ten de mai sus.

1. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place

Este primul fond de ten preferat al anului 2019. Este un fond de ten de înaltă calitate, ce lasă tenul cu un aspect perfect, catifelat, întreaga zi. Este foarte rezistent la transfer și are rezistență mare. Indice SPF 10.

2. MAC Studio Fix Fluid

Este cel de-al doilea fond de ten ce prezintă o acoperire medie spre mare, care în fond ține de modul în care îl aplicăm. Aspectul pe față este unul natural, iar nuanța se potrivește după culoarea tenului. Poate fi aplicat în mai multe straturi, pentru că are un blending bun. Indice SPF 15.

3. Revlon Cosmetics ColorStay

Acest fond de ten are rolul de a acoperi imperfecțiunile mici ale pielii și ajută la tratarea acestora. Are grijă să ne ferească de efectele dăunătoare ale razelor solare. Are un aspect mat ce rezistă până la 24 de ore. Este potrivit pentru tenul mixt și gras.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.