Top 3 măști ieftine pentru față

0

Tenul tău este reflexia ta, ceea ce înseamnă că, cu cât este mai îngrijit, cu atât este mai frumos și sănătos. După ce ți-ai terminat treburile prin casă, este momentul de o clipă de răsfăț care să îți aducă o stare de bine. Cel mai indicat ar fi să începi cu tenul, motiv pentru care ți-am pregătit un top 3 măști faciale ieftine, pentru momentele în care nu ai suficiente ingrediente în casă.

1. Mască de față cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este folosit frecvent în tratamentele cosmetice dar și pentru treburile casnice. Acesta curăță foarte bine și îi conferă tenului tău luminozitate. Poți încerca un amestec din miere, bicarbonat de sodiu și apă pentru a-ți curăța tenul de uleiuri, acționând de asemenea și ca un exfoliant.

Amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu, câteva picături de miere caldă și apă, pentru a obține o pastă elastică. Aplic-o pe ten și las-o să acționeze timp de 20 de minute, iar apoi clătește. Pentru mai multă luminozitate, adaugă două-trei picături de zeamă de lămâie. Ai grijă! Masca nu este benefică pentru persoanele alergice la miere.

Masca va îndepărta excesul de sebum de pe față, va calma inflamațiile și iritațiile, acneea, va închide porii și va ajuta la regenerarea pielii.

2. Mască facială cu ou

O asemenea mască este înlocuitorul perfect pentru măștile obișnuite din comerț de tip șervețel (care imită forma feței), iar efectul se vede…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.