Top 3 motive pentru care ar trebui să folosești apă micelară

0

Apa micelară reprezină unul dintre cele mai utilizate produse de curățare și îngrijire a pielii. Conține apă purificată sau alte ingrediente hidratante cum ar fi glicerina sau surfactanți ale căror particule formează micelele.

Apa micelară te ajută așadar să îți cureți tenul într-un mod delicat, îndepărtând în mod eficient machiajul, impuritățile, praful dar și excesul de sebum, fără să irite tenul. De asemenea, apa micelară nu conține alcool, reducând astfel iritația, inflamațiile, lăsând pielea moale și catifelată, dar în special curată.

Sunt foarte multe feluri de apă micelară, în funcție de tipul tău de ten, iar din acest motiv, înainte de a utiliza o anumită apă micelară, optează pentru cea care se potrivește cel mai bine tipului tău de ten. Chiar dacă tenul tău a fost curățat cu apă micelară, ar fi indicat ca mai apoi să te cureți și cu un gel de curățare, pentru a fi complet sigură că nu mai ai vreo impuritate pe ten.

Uite așadar care sunt principalele 3 motive pentru care ar trebui să folosești apa micelară:

1. Hidratează tenul

Majoritatea tipurilor de apă micelară conțin și ingrediente hidratante, cum ar fi glicerina, acidul hialuronic sau ceramidele. Un lucru esențial de ținut minte este faptul că surfactanții din apa micelară sunt foarte gentili cu tenul, astfel încât nu îl irită, ba mai mult, îl vor lăsa hidratat, reprezentând o alegere potrivită în cazul în care ai…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.