Top 4 măști faciale pentru pete și pistrui

0

În ziua de azi, aproape toți make-up artiștii ar face orice să convingă doamnele și domnișoarele de faptul că pistruii îți conferă o trăsătură apare. Chiar și așa, ți-ai dori să nu ai parte de ei și să nu fie necesar să îi acoperi cu machiaj. Din fericire însă, sunt câteva soluții ușoare care te vor ajuta să acoperi micile pete pigmentare apărute din cauza soarelui.

Denumiți în termeni medicali efelide, pistruii reprezintă mici pigmentații de culoare brună, care apar adesea la persoanele ce au tenul deschis ( blonde sau roșcate) și devin mai accentuate primăvara și vara. Așadar, este indicat ca acestea să utilizeze în fiecare zi produse cu factor de protecție solară și să evite expunerile la soare sau la solar. Și femeile însărcinate pot scăpa de hiperpigmentare cu ajutorul produselor naturale.

1. Mască din castraveți și lămâie

Poți scădea din intensitatea pistruilor cu ajutorul unei loțiuni tonice din castraveți și suc de lămâie. Amestecă sucul de la o jumătate de lămâie cu pulpa de la doi castraveți proaspeți. Întinde acest amestec pe față și lasă-l preț de 15 minute, după care clătește-l cu apă caldă. Repetă această procedură de două ori pe săptămână, până ce vei vedea cum pistruii sau petele de soare încep să dispară.

2. Mască din iaurt

Amestecă o jumătate de cană de iaurt degresat cu două linguri de fulgi de ovăz și cu o lingură de miere. Aplică pasta obținută pe…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.