Top 4 nuanțe în materie de rujuri pentru 2019

0

Anul 2019 înseamnă culori contrastante și puternice, care ies în evidență. Nici acele nuanțe mai puțin extravagante, specifice anilor 90, nu sunt excluse. Vorbim astfel despre tendința lui 2019 în materie de rujuri. Matul dispare, indiferent despre ce culoare vorbim.

Fiecare an reprezintă un nou trend în materie de make-up, cu toate că nu ne putem supune fiecărui trend. Ceea ce este bine, pentru că în acest an, nici nu va fi nevoie. Alege doar să porți o culoare curajoasă pe buze și vei fi gata.

Chiar dacă te gândești să optezi pentru o culoare extravagantă, sau o nuanță asemănătoate mai degrabă anilor 90, cu siguranță te vei potrivi la fix cu trendul lui 2019.

Află și tu acum 4 nuanțe care mențin topul ridicat în acest an, în materie de rujuri:

1. Sclipicios

Este unul dintre cele mai mari trenduri ale anului 2019. Dacă nu te ferești să ieși în evidență, află că rujurile metalice ce abundă în glitter, sunt ideale.

2. Roșu vinil

Anul acesta, roșul a mai avansat cu o nuanță de strălucire. Rujurile lichide în nuanța roșu vinil sunt noua ta opțiune dacă îți dorești să faci parte din trendul acestui an.

3. Maro demodat

Maroul a început să se regăsească din ce în ce mai des în trusele de make-up ale femeilor. Este foarte șic, elegant și totodată foarte ușor de purtat. Însă, în 2019, nuanța de maro care face furori este cea al anilor 90. De asemenea, poți încerca aceeași tehnică ca în trecut, prin…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.