Top 5 vitamine și minerale indicate pentru regenerarea părului

0

Podoaba capilară și regenerarea dar și creșterea rapidă a acesteia. Având în vedere spusele medicului Alan Bauman, circa 20% dintre bărbați încep să își piardă părul începând cu vârsta de 20 de ani. Cu toate că partea genetică joacă un rol foarte important, există metode prin care căderea părului poate fi prevenită, una dintre acestea fiind alimentația.

,,Ca orice altă parte a corpului, părul are nevoie de o varietate de nutrienţi pentru a creşte şi a se menţine sănătos”, spune nutriţionistul Rania Batayneh. ,,Pentru că nutrienţii ajung prima dată la ţesuturile esenţiale, precum muşchii şi organele, înainte să ajungă la firele de păr este important să obţii suficienţi nutrienţi”, a mărturisit ea.

Uite care sunt cele mai importante vitamine și minerale de care părul tău are nevoie pentru a se regenera și pentru a crește rapid

1. Acizii grași omega 3

Aceștia sunt indicați atât pentru hidratarea scalpului dar și pentru hrănirea firelor de păr și facilitarea creșterii acestora. De asemenea, omega 3 îi redă părului elasticitatea, previne ruperea și uscarea vârfurilor.

Cele mai mari…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.