Top 6 ținute la modă pentru sezonul primăvară-vară 2019

0

Sezonul de primăvară-vară 2019 ne întâmpină cu câteva ținute asemănătoare anilor 90. Se poartă din nou denimul prespălat, franjurii, rochiile de tip plasă dar și pliurile.

1. Plasa de pescuit

Este un element ce făcea furori în perioada anilor 90. Acum putem regăsi din nou plasa sub forma topurilor, vestelor, salopetelor, rochiilor, pantalonilor, etc. Poți să porți un singur obiect de vestimentație de tip plasă sau le poți combina cu altele, pentru un look îndrăzneț.

2. Denimul

Denimul este din nou în prim plan, însă de data aceasta au ales să aducă în acest an, câteva idei din moda anilor 80. Acest lucru înseamnă că jachetele din denim supradimensionate sau pantalonii bufanți din denim prespălat sunt din nou la modă.

3. Franjuri

Trendul acestui sezon păstrează în atenția tuturor franjurii. Putem regăsi franjurii atașați de haine sau accesorii. Aceștia vor conferi un aspect lejer și plăcut ținutelor voastre. Ne referim astfel la franjurii subțiri și deși, care conferă o strălucire subtilă.

4. Nuanțele de magenta și roșu

Rozul este o culoare armonioasă ce aduce eleganță. De asemenea, roșul poate fi purtat ca obiect sau accesoriu complementar pentru a aduce un iz romantic look-ului. Dacă respectați cele două culori, cu siguranță vă încadrați trendului anului 2019.

5. Pliurile

Dacă anul trecut pliurile nu erau foarte celebre, în 2019 vom regăsi pliuri la greu pe fuste sau rochii. Dacă deja deții o…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.