Top 8 sporturi pe care le poți practica dacă ești gravidă

0

Orice sport, exercițiu sau formă de mișcare este binevenită, motiv pentru care ar trebui să acționezi ca atare. Chiar dacă ești într-o etapă mai delicată a vieții tale, trebuie să ții minte faptul că sportul este foarte indicat în această perioadă, iar specialiștii în fitness și sport au realizat o listă cu cele mai potrivite sporturi pe care le poți face atunci când ești însărcinată.

Află așadar care sunt cele 8 sporturi pe care le poți practica în perioada sarcinii:

  1. Mersul pe jos. Este cea mai ușoară variantă a sportului, nu îți va afecta nici coloana și nici articulațiile. Este de asemenea mult mai recomandat decât alergatul.
  2. Mersul pe bicicletă. Cel mai minunat lucru la bicicletă este că îți poate susține greutatea. Dacă nu prea ești o fană înrăită a traficului sau nici a mersului prin parc, atunci poți lua o bicicletă staționară pe care o poți utiliza acasă.
  3. Alergarea și joggingul. Dacă pasiunea ta este dedicată alergatului, sau dacă te-ai obișnuit până acum să alergi, o poți face și în această perioadă. Ai grijă totuși să nu îți crească temperatura corporală prea mult…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.