Trendul anului 2019 în materie de bijuterii

0

Bijuteriile din acest an ne surprind cu dimensiuni mari ce emană putere dar și inspirație. Anul acesta vorbim despre cerceii și colierele supradimensionate și brățările care atrag cel mai mult atenția. De altfel, se mai caută și scoicile sau perlele. Astfel, femeile din acest an vor deveni mai sigure pe ele, iar prin intermediul bijuteriilor pe care le vor purta, își vor arăta latura extravagantă ce zace într-un ambalaj suav și elegant.

1. Cerceii oversize

În acest sezon, cerceii ne vor atrage cât mai mult atenția. Vom purta astfel cerceii pentru a scoate cât mai bine în evidență ținuta. Vorbim despre cercei statement, din materiale uimitoare, cercei hand made, fabuloși și colorați. Și în plus, există cercei care se pot adapta perfect cu orice formă a feței.

2. Cerceii diferiți

Astfel de cercei extravaganți nu pot fi purtați decât alături de o ținută potrivită.  Cu toate că cerceii cu un aspect mai aparte nu sunt încă foarte renumiți, aceștia sunt de fapt mult mai moderni decât o simplă pereche de cercei simetrici oversize.

3. Brățările oversize

Având în vedere moda ce vizează femeile în sezonul de primăvară/vară 2019, ne referim în mare parte la obiectele statement ce ies în evidență datorită mărimii. Dacă nu vrem cercei și nici colier, atunci clar trebuie să ne alegem o brățară. Însă niciodată nu toate deodată!

4. Bijuteriile lucky charms

Bijuteriile care erau atât de îndrăgite pe vremea când…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.