Trendul anului 2019 în materie de pantofi

0

Trendul anului 2019 în materie de pantofi este acum aici! Acești pantofi pot fi purtați cu ușurință de toată lumea. Află acum ce ne-au propus designerii pentru acest an.

1. Pantofii cu pene

Acești pantofi sunt special creați pentru acele femei curajoase care nu se tem să iasă din tipare. Țintele atașate de încălțăminte nu se vor mai purta în acest an și vor fi înlocuite cu penele. Așadar, nu te mira când o să vezi din ce în ce mai multe persoane care vor purta astfel de pantofi.

2. Sandalele cu platformă

Anii 90 continuă să ne surprindă și să ne inspire și în acest an, în materie de încălțăminte. Tocul înalt și sandalele cu platformă sunt din nou în top. Talpa pe care o vei purta la pantofi diferă de la unghiul de înclinare până la materialul din care este fabricată. Stiliștii recomandă să purtăm astfel de încălțăminte ori în ținute lejere, ori în cele de seară.

3. Bocancii

Sunt acele piese pe care le putem purta oricând. Ei bine, în 2019, bocancii și cizmele din diverse materiale și stiluri sunt în trend! Nu contează în ce moment al zilei alegi să îi porți și de asemenea, îi poți purta la orice fel de ținută. Este momentul să investești într-o astfel de încălțăminte.

4. Pantofi ce au vârful pătrat

Sandalele și pantofii din acest an își vor schimba puțin tendințele. Este obligatoriu ca fanaticele modei să aibă în dressing o pereche de sandale cu vârf pătrat. Sunt confortabile…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.