Trendul verii 2019 în materie de sandale

0

Vara a venit, ceea ce înseamnă că trebuie să ne încadrăm trendului din acest sezon. Sandalele sunt la mare căutare în sezonul estival și de aceea trebuie să aflăm care sunt cele mai în vogă sandale. Orice ar fi, trebuie mereu să ținem cont de o singură regulă: ca încălțămintea pe care ne-o alegem să ne facă să ne simțim cel mai confortabil atunci când o purtăm.

1. Baretele transparente

În zilele noatre, accesoriile create din plastic nu mai sunt o mirare. Creatorii de modă nu se opresc din a promova astfel de modele și de altfel, le putem regăsi și la sandale. Unor sandale simple, o baretă din silicon sau vinil le conferă acestora confortul de care are nevoie o persoană în timpul purtării. Însă, ca să ne dăm seama de acest lucru trebuie mai întâi să le purtăm.

2. Printul cu piele de animale

Animal printul revine în forță și în vara lui 2019, de aceea este foarte probabil să vedem peste tot în jurul nostru sandale cu imprimeu de leopard sau șarpe. Aceste modele îți vor conferi senzația de aventură, de vacanță în zone tropicale. Poți să optezi pentru astfel de sandale cu talpă joasă sau înaltă, cu curele mici din piele sau chiar cu șireturi.

3. Talpă ortopedică și baretă la gleznă

Pentru a beneficia de un confort sporit din partea sandalelor tale poți să încerci sandalele cu talpă medie, înaltă sau cu platformă. Acestea sunt special create pentru lejeritate și sunt inspirate după moda anilor…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.