Trucuri de frumusete

0

Tehnica samponului uscat

Samponul uscat este o revelatie in domeniul frumusetii. Este strategia multor femei de a isi reimprospata parul atunci cand sunt presate de timp si nu isi pot spala si usca parul. Cu toate acestea, desi este un plus miraculous pe orice raft de baie, daca il folosesti in mod necorespunzator si daca nu ii dai suficient timp de actionare, poate lasa urme albe sau parul inca poate sa para uleios.

Samponul uscat este, in esenta, o pudra fina de aerosoli care, aplicata la radacina parului, absoarbe uleiurile in exces si lasa un miros proaspat, mimand astfel efectele spalarii traditionale a parului. Blondele pot folosi in locul samponului uscat din comert amidonul de porumb. Are aceleasi efecte absorbante si se combina cu parul vopsit blond.

Aplica samponul uscat la radacini si maseaza-l usor cu degetele pentru a absorbi excesul de ulei. Apoi, asteapta 5-10 minute pentru a absorbi uleiul in exces, iar la final perie parul si acesta ar trebui sa para curat si stralucitor, fara a avea reziduuri albe.

Fixeaza-ti rujul cu pudra printr-un servetel de hartie

Desi rujurile lichide mate sunt la moda si accesibile, poate nu ai la tine ceea ce-ti trebuie sau nu ti se potrivesc. Este un lucru bine cunoscut faptul ca rujurile lichide mate usuca buzele si nici nu arata bine intotdeauna pe buzele neexfoliate si nehidratate corespunzator. Pentru a matifia si a face mai rezistent un ruj hidratant ai nevoie doar de o pudra pulbere translucida, o pensula si un servetel…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.