Trucuri pentru manichiura realizată cu ojă

0

Atunci când suntem pe cale de a ne face unghiile, majoritatea dintre noi recurgem la anumite acțiuni pe care noi le considerăm trucuri funcționale, dar care de fapt, mai mult ne încurcă. Hai să aflăm ce trebuie să știm înainte de a ne face unghiile, dar și după ce ne facem unghiile, pentru o manichiură perfectă.

Renumita manichiuristă Simcha Whitehill susține că, clasica agitare în sus și în jos a sticlei înainte de aplicare a ojei ar putea distruge manichiura, indiferent de calitatea lacului de unghii utilizat.

„Această scuturare nu duce la o amestecare optimă a lacului, ci îi afectează structura. Agitând sticla în acest mod, se creează niște bule ce fac oja să nu se aplice compact și să sară foarte ușor”, susține Whitehill.

„Bulele de aer se pot forma, de asemenea, și atunci când introducem pensula înapoi în recipient, deci nu încerca să îndepărtezi surplusul de ojă în zona gâtului sticlei”, mai spune aceasta.

Aceste bule de aer încep să se transfere pe unghii, motiv pentru care lacul se va curăța mult mai repede. Și, de ce să ne mințim, este destul de frustrant când se întâmplă acest lucru la doar câteva zile după ce ne-am făcut unghiile. Sfatul specialiștilor în cazurile în care ne dorim să omogenizăm formula este să ținem sticluța cu lac de unghii între palme și să o rulăm timp de un minut.

Cum să îți usuci unghiile mai rapid și eficient, fără să le atingi

Toate ca toate, însă…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.