Trucuri pentru o manichiură rezistentă

0

Mâinile reprezintă o adevărată carte de vizită, iar o manichiură perfectă este esenţială. Pentru a avea un aspect impecabil timp îndelungat, ţine cont de sfaturile de mai jos.

Curăţă foarte bine unghiile înainte de aplicarea ojei. Asigură-te că unghiile tale sunt perfect curate şi degresate de orice urmă de ulei, cremă sau apă, altfel oja nu va adera la fel de bine şi va sări mai uşor. Nu folosi ojă subţiată cu acetonă pentru că va sări mai repede de pe unghie. În plus, modificarea consistenţei lacului de unghii este un prim semn că acesta nu este foarte bun.

Dacă ţi-ai zgâriat oja de pe unghii înainte ca aceasta să se usuce complet, repară imediat cu ajutorul unei picături de ulei pentru cuticule, altfel manichiura ta se va strica foarte repede.

Nu te spăla pe mâini cu apă caldă după aplicarea lacului de unghii chiar dacă ai senzaţia că este perfect uscat. Căldura dăunează fixării acestuia.

Aplică zilnic ulei de cuticule pe unghii după ce ţi-ai făcut manichiura, pentru că acesta hidratează unghia, prevenind cojirea şi crăparea lacului.

Aplică de fiecare dată după ojă şi un lac protector. Acesta va face ca unghiile tale să fie nu doar rezistente, ci şi strălucitoare.

Sursa – Glow Magazin.

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.