Trucuri pentru un machiaj simplu de zi, in 5 minute

0

Frumoasa la orice varsta!

Orice femei isi doreste sa fie frumoasa dar sa fim serioase cand suntem presate de timp de cele mai multe ori neglijam acest aspect.

Dar intotdeuna exista o solutie, asa ca va voi prezenta cateva trucuri pentru un machiaj simplu de zi, care sa dea tenului stralucire si sa scoata in relief partile frumoase.

Machiajul de zi are ca scop apropierea de normal, culorile fiind mai deschise, mai pastelate si mai estompate.

Sfat: Machiajul nu se va termina niciodata sub barbie, se tine intotdeauna seama de gat si de decolteu, pentru ca altfel s-ar crea o diferenta intre fata si gat.

Prima etapa –  timp estimat  1 min

  • Probabil acest machiaj o sa-l faceti in timpul diminetii cand tenul este fara machiaj. Pentru prima etapa va recomand sa curatati tenul cu o lotiune tonica in functie de tipul de ten.
  • Se aplica crema hidratanta pentru ten si crema pentru zona ochilor, mentionez ca si aceste produse se folosec in functie de tipul de ten si nevoile acestuia.

A doua etapa – timp estimat  2 min

  • Se aplica fondului de ten pe care deja il folositi.
  • Se aplica pudra care poate fi pulbere sau compacta.
  • Urmeaza fardului de obraz, recomand sa folositi o nuanta mai „vesela” dar care sa fie adecvata culorii pielii voastre. Cum il aplicati? Zambiti si mergeti pe linia pometilor cu pensula speciala care contine fard de obraz pudra sau aplicati cu degetele, uniformizand foarte bine, fardul de obraz crema.

Etapa a treia – timp estimat 1 min

  • Sprancenele sunt foarte importante pentru un machiaj, ganditi-va cum arata un tablou fara rama si faceti comparatie cu sprancele voastre aranjate si pieptanate si atunci cand nu sunt aranjate. Nu omiteti acest aspect, pieptanatile indepartati urmele de fond de ten si pudra, creionati intr-o nuanta potrivita pentru a umple eventualele goluri si iarasi pieptanati.
  • Machiajul ochilor, aplicati un fard in nunata nuda pe toata pleoapa sau un truc pe care eu il folosesc destul de des, atunci cand sunt presata de timp, in momentul cand aplic fardul de obraz trec si peste pleoapa mobila pana sub spranceana cu aceiasi pensula care contine fard de obraz, efectul este uimitor.
  • Aplicarea pe gene arimelului.

Etapa a patra – timp estimat  1 min

  • Machiajul gurii care consta in creionarea buzelor cu un contur mai deschis sau mai inchis decat rujul.
  • Aplicarea rujului in interiorul buzelor conturate. Recomand sa folositi un ruj mai „vesel”in functie de culoarea pielii voastre.

Aceta este un machiaj rapid si eficient, garantat. Este posibil sa nu reusiti chiar de prima data, dar exersand o sa ajungeti la performanta de a realiza acest machiaj in mai putin de  5 min.

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.