Trucuri vestimentare prin care poți părea mai înalt decât ești

0

Înafară de faptul că hainele ne fac să arătăm cât mai bine, acestea au mai căpătat de-a lungul timpului și alte calități precum efectul de mascare al unor trăsături fizice de care nu suntem chiar atât de mândri. De exemplu, femeile caută mereu în magazine haine care să le scoată cât mai mult în evidență talia, șoldurile sau gleznele, în timp ce bărbații își doresc altceva de la haine și anume, o postură mai alungită, pentru a le conferi efectul de bărbați mai înalți. Află și tu acum 3 modalități prin care îți poți alungi postura cu ajutorul hainelor:

1. Dungile

Hainele cu dungi pot deveni cele mai bune prietene ale bărbaților dacă vor învăța cum să le poarte. Dacă vor urmări indicațiile, vor reuși să capete câțiva centimetri în plus în înălțime. Dacă dungile groase și cele orizontale nu fac altceva decât să ne arate mai plinuți decât suntem, dungile subțiri și verticale nu ar trebui să îți lipsească din șifonier dacă îți dorești să pari mai înalt. Ne referim astfel la tricouri, bluze și cămăși cu un astfel de imprimeu.

2. Fii atent la detaliile din partea de sus a corpului

Atunci când îți dorești să pari cu câțiva centimetri mai înalt, este esențial să știi cum să îți alegi cămășile, tricourile, sacourile și restul obiectelor vestimentare ce se regăsesc în partea de sus a corpului. Poți încerca să folosești câteva detalii care nu vor ieși prea mult în…

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.