Tunsoarea anului 2019: bobul scurt! Inspiră-te de la vedete pentru un look fresh

0

Dacă vrei să faci o schimbare de look şi nu ştii pentru ce să optezi, inspiră-te de la vedete. Majoritatea celebrităţilor de la Hollywood au ales deja acest tip de tunsoare.
Bobul scurt este preferatul lui Charlize Theron, Irina Shayk, Emily Ratajkowski sau Demi Lovato. Această tunsoare nu se va demoda niciodată şi va fi mereu la modă, cu trecerea timpului.
Deşi este o tunsoare relativ simplă, părul poate fi aranjat în mai multe feluri, astfel încât să obţii un look fresh şi nou în fiecare zi.
Tunsoarea anului 2019: bobul scurt! Inspiră-te de la vedete pentru un look fresh
Marele avantaj al bobului scurt este că oferă un look chic şi feminin şi este alegerea perfectă pentru cele care caută o tunsoare care sa le întinerească.

 

View this post on Instagram

 
Sleek bobby.
A post shared by LINDSAY ACCOMANDO (@accomando) on Sep 21, 2017 at 1:48pm PDT

‘Bobul scurt poate fi purtat de oricine. Indiferent de tipul părului sau de fizionomia clientei. Un alt atuu? Este uşor de întreţinut, de aranjat şi pune foarte bine în valoare tehnicile de balayage, foarte în vogă acum’, explică specialiştii în coafuri.
Bobul scurt poate fi purtat atât de femeile cu părul întins, cât şi de cele care au părul creţ sau ondulat. Aşadar, dacă încă nu v-aţi decis ce să purtaţi vara aceasta, vă prezentăm o parte dintre staturile care au ales să poarte deja bobul scurt.

 

View this post on Instagram

Vou fazer uma sequência…

Continuarea Aici

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.