Uleiul pentru cuticule- Un produs must have pentru îngrijirea unghiilor

0

Uleiul pentru cuticule este un produs care nu ar trebui să lipsească din geanta cu produse cosmetice a femeilor. Chiar dacă optați pentru un ulei natural sau un produs din comerț, acesta vă va oferi o manichiură superbă. Află acum câteva soluții pentru ca cuticulele tale să fie sănătoase iar unghiile tale perfecte.

Cuticulele sunt niște elemente componente ale unghiei cu rol protectiv și de asta nu este bine să le tăiem. Trebuie doar să o împingem cu ajutorul unui bețigaș de lemn și a unei ape emoliente care o va înmuia.

Dacă ai nevoie de un ulei pentru cuticule și preferi varianta naturală, poți încerca uleiul de cocos, de măsline, de migdale sau orice alt ulei dorești. Află acum cum îți poți hidrata cuticulele cu ajutorul acestor uleiuri.

Poți alcătui un amestec dintr-o jumătate de linguriță din fiecare ulei, pe lângă care poți adăuga și câteva picături de ulei de arbore de ceai care are rol antibacterian. Masează câte puțin pe fiecare vârf de deget, în special pe cuticule.

Mai există un tratament pentru cuticule natural și anume untul de cacao. Acesta este un lubrifiant natural ce imediat pătrunde sub piele. Dacă alegi să îl combini cu o capsulă de vitamina E și puțin ulei de alune, vei obține un tratament imbatabil ce te va ajuta să elimini celulele moarte și să îți hidratezi cuticulele și unghiile în profunzime.

Înafară de tratamentele naturale, există o mulțime de alte uleiuri în comerț, seruri și multe alte produse dedicate îngrijirii cuticulelor.

Este suficient să utilizați o singură picătură dintr-un astfel de ulei, deoarece este extrem de hidratant.

Dacă îl veți folosi în mod regulat, unghiile vor deveni mai puternice, mai flexibile, nu se vor mai rupe sau exfolia, iar culoarea acestora va deveni roz-nude.

Cu toate acestea, trebuie să acordați puțină atenție, deoarece, în momentul în care întrerupeți folosirea, cuticulele pot deveni foarte uscate. Cel mai recomandat este să folosiți acest ulei de două sau trei ori pe săptămână.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa: Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.