Unde să vă reciclați hainele vechi sau nedorite și produsele de înfrumusețare

0

Blocajul este momentul perfect pentru a vă revizui garderoba. Ai obiecte pe care ți-ai dat seama că nu le vei mai purta niciodată – chiar și atunci când putem reveni la un sentiment de normalitate? Sau unele dintre cele mai iubite obiecte au ajuns la sfârșitul vieții lor? Împachetarea lor și eliberarea spațiului în garderoba dvs. ar putea aduce catharsisul atât de necesar.

În fiecare an, britanicul mediu scapă de aproximativ 3,1 kg de textile, potrivit unui studiu recent al etichetei durabile, LabFresh. Cu toate acestea, cu o medie de doar 0,3 kg din transportul fiecărei persoane care este reciclată și 0,4 kg trimise pentru a fi refolosite, este clar că mulți dintre noi ne-am putea asuma mai multă responsabilitate pentru locul unde ajung hainele noastre după ce și-au depășit scopul.

H&M

Gigantul de stradă H&M își desfășoară inițiativa globală de reciclare din 2013. În 2019 (înainte ca pandemia să oprească donațiile din magazine) au fost colectate peste 29.005 tone, echivalentul a 145 de milioane de tricouri. Fiecare dintre cele 250 de magazine H&M din Marea Britanie și Irlanda au o cutie de colectare și reciclare în magazin și promite că fiecare articol va fi reciclat, reutilizat sau refolosit. Dacă aruncați o pungă cu haine nedorite, compania vă va oferi un voucher de 5 GBP pentru a-l cheltui în magazin ca mulțumire.

Arket (încălțăminte, îmbrăcăminte, articole de uz casnic de la orice comerciant cu amănuntul, plus…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.