Vanessa Bryant o surprinde pe sora lui Kobe, Sharia Washington, cu un autoturism Tesla

0

Soția legendarului jucător de baschet, Kobe Bryant, și-a surprins cumnata, Sharia Washington, cu o mașină nouă și strălucitoare. Vanessa, în vârstă de 39 de ani, a documentat momentul în care Sharia a aflat că va primi cheile unui Tesla alb, în fotografii și videoclipuri partajate pe Instagram.

„Surpriză @shariawash! Te iubim !!!” Vanessa a scris la postarea ei. „Tunelul Tesla, iată-o, vine !! Vegas la Cali #Tunel Boring.”

(The Boring Company, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a construit recent un sistem de transport subteran în Sin City numit Las Vegas Convention Center Loop. Potrivit site-ului lor web, un tunel separat care vizează conectarea unor părți din Vegas și „în cele din urmă la Los Angeles” este în construcție. )

Lăsând inovațiile tehnologice deoparte, Sharia a spus că a fost cu adevărat șocată de gest.

„OMG! Deci asta s-a întâmplat astăzi!” a scris ea entuziasmată pe Instagram. „Mulțumesc mult V! Sunt încă fără cuvinte! Este absolut uimitor. Te iubesc !!”
Sharia și cealaltă soră a lui Kobe, Shaya Bryant-Tabb, au devenit parte integrantă a sistemului de sprijin al Vanessei de când el, fiica lui Gianna Bryant și alți șapte au fost uciși într-un accident de elicopter din ianuarie 2020.

„Râsul este cel mai bun medicament”, Vanessa a subtitrat un videoclip pe Instagram cu Sharia, pe măsură ce se apropia prima aniversare a morții lor. „A fost atât de greu. Mulțumesc pentru zbor. Am avut nevoie de acest…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.