Vara slăbești mâncând…căpșuni. Află care este avantajul acestei diete

0

Aceste fructe nu sunt doar renumite în sezonul cald, alături de mult iubitele cireșe și vișine, dar reprezintă și o sursă extraordinară de vitamine și de minerale, necesare în special acum, când avem nevoie și de un sistem imunitar puternic.

De asemenea, fiind foarte bogate în fibre, aceste fructe super delicioase te ajută să îți detoxifici organismul într-un mod puțin spus eficient, fără să fie nevoie să te înfometezi. Căpșunile sunt formate în proporție de 91% apă, restul reprezentând carbohidrați – 7,7%, proteine – 0,7% și grăsimi naturale – 0,3%.

În prima zi a acestei diete este indicat să consumi aproximativ 1,5 kg de căpșuni, o cantitate din care te vei hrăni pe tot parcursul zilei, împărțită la trei mese. Cea mai mare porție trebuie consumată la masa de prânz, iar celelalte două, mai mici, sub formă de gustări. Poți completa apoi cu o cantitate ridicată de apă sau ceai slab.

După cea de-a doua zi, poți include și lactate în meniul tău, iar în cea de-a treia, este indicat să îți pregătești corpul pentru revenirea la o alimentație obișnuită, adăugând carbohidrați cum ar fi…

Continuarea pe Glow.ro

Citeste si:

Raspunde

Your email address will not be published.